Nie twierdze ze znam ja lepiej. Co jakis czas zdarza mi sie napisac na niej pare zdan, a jako, ze mam okazje czasem popracowac chwile na roznych klawiaturach, oceniam ja dokladnie jako "taka sobie". Nie jest zla, ale 21zl mozna zainwestowac znacznie lepiej, chocby w zwyczajnego BTC.
Co do wrazen, to dyskomfort po przesiadce z Logitech Internet Keyboard (niegdys* za 110zl) na tego Samsunga, jest od razu zauwazalny.
* przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja
6 lat temu

Dziala idealnie, wyglada idealnie, pisze sie na niej bardzo wygodnie, wiec w ogole o niej nie myslalem. Byla dla mnie jakby przezroczysta, a tu taki szok. Ma juz 6 lat
Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach.