Cytat:
Napisany przez MaciejT
* przy sprawdzaniu symbolu klawiatury musialem odwrocic ja i spojrzec pod spod. Moje zdziwienie bylo ogromne, gdyz obok zauwazylem naklejke "datestamp" z zaprzyjaznionego sklepu komputerowego, z zaznaczona data (nie wiem jak sie to dokladnie odczytuje, ale raczej) 1 kwartal 2000r, czyli kupilem ja 6 lat temu 
|
Mam ten sam model - niesamowita klawiaturka, teraz juz z troche 'rozjezdzonymi' klawiszami i sie gorzej naciskaja, ale wciaz jest lepsza od klawiatur za 20/30zl (choc ja pewnie juz mozna kupic za 50zl - ja dalem 80,-)..
Z ciekawosci odwrocilem rowniez swoja.. i zauwazylem date

15.08.2003r, wiec tez juz ja troche mam - przezyla kilka zalan herbata i jedno coca-cola (caly syf, ktory sie w niej zebral pod klawiszami SKLEIL sie wraz z z nimi tak, ze nie chcialy sie naciskac

, ale po kapieli chodzila jak nowka

).
Jakies 2 miesiace temu siostra kupowala do swojego komputera klawiature - wziela tez Logitech Internet Keyboard tylko ta odswiezona wersje i tez chodzi, choc widze, ze jednak moja jest juz lekko zuzyta
Cytat:
Jakbym mial kupowac nowa, to prawdopodobnie mocno bym sie zastanowil nad Ultra X Flat (nawet pomimo faktu, ze mam niemile doswiadczenia z Logitechem OEMowym - w zakresie klawiatur), lub nowymi A4Techami z "laptopowym" skokiem klawiszy. Ale musi byc naprawde "laptopowy", a nie tylko obnizony profil klawiszy, jak w Tracerach.
|
Kupowalem ja niedawno dla kumpla - szukal nowej klawiatury, bo stara sie zepsula (jakiegos tracera bodajze mial) - i od kilkunastu tygodni jest bardzo zadowolony

, zaczal wreszcie szybciej pisac i jego rodzice nie narzekaja wieczorem, ze za glosno w domu jest

pozdro