Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2006, 10:20   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !

Masz na pewno rację, że klawiatura i mysz to podstawowe narzędzia pracy i od nich zależy komfort i w pewnym stopniu szkodliwość. Tylko że nie wierzę, aby klawiatura za 200 zł była mniej szkodliwa niż ta za 50 zł.
Cena odgrywa tu mniejszą rolę, bo klawiatury mają najróżniejsze konstrukcje. Mimo to klawiatura jest naprawdę bardzo ważną częścią komputera i ma duże znaczenie na zdrowotny aspekt jego użytkowania. I mam tu na myśli nie tylko sam jej kształt, ale także możliwość regulacji, jak również i materiał, z którego jest wykonana, co ostatecznie najczęściej przekłada się na cenę.

Cytat:
Tak samo jeśli chodzi o myszkę - mam najzwyklejszą kulkową - ale leży mi w dłoni lepiej, jak nie jedna lepsza z którą miałem do czynienia.
Sam mam bardzo niedrogą myszkę A4Tech, której nie wymieniłbym nawet za najnowszy model Logitecha za kilkaset złotych. Ta po prostu jest jak dla mnie rewelacyjna i jeszcze nie znalazłem innej, która chociaż w przybliżeniu, działałaby tak sprawnie i komfortowo, jak ta.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post