Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.05.2006, 10:56   #1218
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Jako umysl scisly przypominam ze zeby europosel mial milion zl. jedynie z euro-diety wystarcza jakies 2 lata (zakladajac ze rodzina wyjada cale zarobki zony).

Eroposel zarabia ok 11 tys euro czyli ok. 40 tys zl. miesiecznie x 24 mies = ok milion zl. w 2 lata.

Nawet jezeli przyjmiemy ze zaczynal od zera ...

..
Musisz niestety pamiętać, że standard życia Piskorskiego nie odpowiada Twojemu czy mojemu standardowi (choć ja specjalnie nie mogę narzekać). Niestety koszty utrzymania drastycznie rosną wraz ze wzrostem luksusu i gdyby odkładac moja pensję i żyć tylko z zarobków kobiety to umarlibyśmy z głodu - przy obecnym standardzie życia) Od tych 11tyś Euro odlicz podatek, przeloty(no chyba że europoseł ma to za darmo) itp. I nagle okaże się Tusk dobrze wiedział co robi usuwając go z PO