Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2006, 00:57   #5
drChris
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.05.2006
drChris w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Nero ProductSetup

Witam Pana!! Mam problem z użytkowaniem pakietu Nero 7 Premium wersja 7.0.8.2. Zakupiłem online na stronach Nero numer seryjny tzn: Nero 7 Premium downloadable Serial Number w bardzo dobrej cenie: 38,99 Euro łącznie z Vat, gdyż otrzymałem w jednej z wersji Nero 6 zaproszenie promocyjnego zakupu tego towaru. Po ściągnięciu wersji 7.0.8.2 pakietu Nero 7 zainstalowałem go i nie miałem przez tydzień problemu żadnego! Ale po sprawdzaniu codziennym za pomoca Nero ProductSetup, pewnego dnia rozpoczęłą się aktualizacja pliku i po zainstalowaniu nowej wersji 7.2.0.3.b program Nero ProducSetup w ogóle się nie zainstalował. Miałem również po tej instalacji natychmiast problemy z indeksowaniem plików za pomocą Nero Scout i pojawiły się problemy także z NeroHome. Nie pomogły żadne następne odinstalowywania i wielokrotne zainstalowywania poparte perfekcyjnym czyszczeniem rejestru itd itp. Teraz korzystam z wersji 7.0.8.2 ale nie mam w ogóle po instalacji Nero ProductSetup w tych miejscach co Pan sugeruje!!, reszta zainstalowała się. Co mam zrobić ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam!!
drChris jest offline   Odpowiedz cytując ten post