Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.05.2006, 22:37   #119
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kristoferros
Zapewne sprzedawca = właściciel

A właśnie kwestia motywacji pracownika odgrywa główną rolę. Jeśli nie są odpowiednio motywowani, to traktują robotę jak wiadomo co...
Mój kumpel pracuje w sklepie z RTV-AGD i ma % od sprzedaży, więc zapier...la jak mały motorek i naprawdę wejść do takiego sklepu, gdzie właśnie SPRZEDAWCOM zależy na sprzedaży to jest przyjemność. Kwestia organizacji.
Dokładnie..

Dzisiaj byłem w MM oglądać aparaty i w końcu trafiłem na sensownego sprzedawcę. Nie dość, że podłączył mi baterie do dwóch aparatów i mogłem się wkońcu nimi spokojnie pobawić, to jeszcze całkiem sensownie można było z nim pogadać. Aż chciało się to robić, co w sklepach ostatnio jest dla mnie raczej rzadkością.

Potem natomiast poszedłem do FotoJokera mniej więcej z tym samym zamiarem i tutaj kobieta nie była mi w stanie nawet różnic między Canonem a Sony wymienić. Ja rozumiem jeszcze, że np. w MM każdy sprzedawca nie musi się na wszystkim znać, ale jeśli w salonie fotograficznym sprzedawca nie zna się na aparatach, to na czym..??

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post