Cytat:
Druss napisa***322;(a)
Komenda powinna wygladac tak a:\awdflash.exe be6th.bin <--- rozszerzenie wpisz takze nie sama nazwe pliku, mialem kiedys taki problem ale na biosie ami, z awardem sie nie spotkalem nigdy zeby byly jakiekolwiek problemy. Nie jestem pewien co do tego rozszerzenia sprawdz i wpisz to co masz. Jezeli nie pomoze to sciagnij sobie program Winflash, tam nie powinno byc problemu z dokonaniem tej operacji.
|
Zrobiłem dyskietkę startową ,następnie wykasowałem wszystko oprócz:autoxec.bat i command.com.Wgrałem na dyskietkę program awdflash -->najnowszą wersję.W autoxec.bat skasowałem zawartość i wpisałem taką komendę" awdflash.exe be6th.bin /py /sy /R"
W command.com w wierszu polecen wpisałem "a:\awdflash.exe /pn /sy be6th.bin.Na koniec wgrałem na dyskietkę jeszcze oczywiście nowy bios.Start komputera ustawiłem na flopy dysk A .program awdflasz sie wgrywa, a i owszem tyle że okienko z nazwą nowego biosu jest puste,Program nie pyta mnie też o wpisanie czego kolwiek i żebym co kolwiek zatwierdził ,tylko pisze taki komunikat-->Surice File Not Found