Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.05.2006, 18:46   #1228
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
Kaczynscy wybory chcieli rozpisac tylko po to, by umocnic swoja wladze oraz pozbyc sie z sejmu politycznego planktonu, jak np. LPR
ta zagrywka była po to, aby ludzie Twojego pokroju kupili bajeczkę, że cała wina za zaistniałą sytuację leży po stronie PO... a PO po prostu nie chciało się dać wrobić i powiedziało, że wybory tak owszem, ale na jesień.. skoro Kaczyńscy tak pragnęli wyborów, nie mogą poczekać kilka miesięcy? nie chcą się na to zgodzić, bo wiedzą, że na jesieni już nie będą mieć takiego poparcia i szans na wygraną..
nie rozumiem, jak można twierdzić, że to wina PO, iż PiS układa się populistami.. czy jak wolisz twierdzić, że "PO robi krecią robotę".. niby dlaczego że rządu nie popierają przecież to jest istota opozycji i na tym polega demokracja...
Jasne ludzie moze twojego pokroju juz moga sie pakowac i biec na nastepny prom do Szwecji panikarz z ciebie i tyle.
PO i demokracja hahahah no nie rozsmieszaj mnie wy tym kraju nigdy dobrze nie bedzie jak jeden drugiego polaka by w lyzce wody utopil bo jest zawistny o wladze i wszystko zrobi by oczernic innych wiadoma sprawa.
Zapomniales jak twoje PO prosilo zeby nie zawiazywali koalicji nawet beda popierac wszystkie ustawy PISu i ty mowisz ze nie chcieli sie wrobic w to po prostu nie mogli bo PIS juz mial ich dosyc wiec co olal ich robi swoje i dobrze przynajmniej teraz dostana po dupie i to mnie jedynie cieszy w tym chorym kraju w ktorym pelno ludzi Twojego pokroju hehehe
I takie bajeczki jak twoje juz mnie nie ruszaja ja widac ma sie krotka pamiec co PO np. z becikowym zrobilo i to nie jest krecja robota tak

Ostatnio zmieniany przez legion : 05.05.2006 o godz. 18:53
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post