Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2006, 23:49   #1236
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Przecież sprawy rządu, koalicji w Polsce to nasze raczej sprawy ?? A niech może lepiej zagraniczne media popatrzą, czy w ich krajach władza działa tak jak powinna - np. cytowanie rosyjskich mediów nie jest za bardzo na miejscu - jak np. rządzi tam Putin, który wiadomo jak potraktował Polaków już nie raz - chociażby podczas obchodów zakończenia II wojny światowej; nie mówiąc już o nieuznaniu zbrodni Katyńskiej za ludobójstwo, czy też totalnemu kłamstwu głopszonemu, że II wojna światowa zaczęła się ... w 1941 roku !!
Wiem, ze może nie powinno się mieszać tych różnych spraw - ale jak widzę, jak ze wszystkich stron zaczyna się traktować Polaków jako głupków, bo mają taki rząd - to zaczynam już nie wytrzymywać.
Podkreślam mnie też ten rząd po rekonstrukcji nie cieszy i napełnia niepokojem - ale jestem Polakiem i w znacznym stopniu jestem z tego dumny - a rządowi może dajmy szansę - a później go rozliczymy ...
Widzisz - generalnie masz rację, że Polska to nasz kraj i to głównie nasza sprawa, co się w jego granicach dzieje (chociaż od czasu wejścia do Unii Europejskiej to się jednak chcąc nie chcąc zmieniło). I tak też mniej więcej do czasu było, ale to, co się teraz w tym kraju dzieje jeśli chodzi o politykę sprawia, że Polska naprawdę staje się pośmiewiskiem wśród innych narodów. Jest to przykre, ale to niestety staje się powoli faktem..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post