Cytat:
Napisany przez ro29
Może za ostro i trochę przesadnie - bo pewna część z tego co mówią np. o Giertychu czy Lepperze to prawda - zwłaszcza ich poglady itd. Natomiast niestety masz bardzo dużo racji - co ja już nie raz podkreślałem - że w momencie, kiedy wygrywał Kwaśniewski czy SLD - mieli oni w znacznym stopniu za sobą media. Co prawda teraz - po ostatnich latach rządów lewicy i tych wszystkich aferach - w części media się od nich odsunęły, stając się zwolennikiem ... PO - tak jak kiedyś były np. Unii Wolności
Bo niestety - na prawicę zawsze patrzyły nieprzychylnym okiem ...
|
Ja nie twierdzę że dwaj panowie: G i L, są przednimi partnerami do gry, tyle tylko ze PiS ma dwa wyjścia albo walczyć dalej o Polskę nawet z Samoobroną i LPR albo poddać się i wyjść tylnymi drzwiami uciec i przyznać się do błedu, którego nie popełnił. UniaWolności->Unia Demokratyczna->PO to jeden ewoluujący Twór, zbudowany przez Geremków, Mazowieckich i Michników skorych do zdrad, sliskich spraw itp. Z układu tego po 1990 roku bracia Kaczyńscy, Olszewski itp. odsunięci zostali ze wzgledu na swoją uczciwość i patriotyzm. Media praktycznie wszystkie dziś są w rękach Kliki popierajacej PO i jeśli społeczeństwo Polskei nie zweryfikuje swoich pogladów będziemy wkrótce płakać bo dobrz będzie tylko SWOJAKOM.