Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.05.2006, 19:27   #3
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam
Cytat:
Napisany przez malaczarna
ja studiowalam na polibudzie na wydziale mechanicznym, bylo tam duzo glupiutkich dziewczynek
Wydział mechaniczny jest raczej trudny i nie sądzę aby ktoś "słaby w nauce" dał radę go skończyć, przynajmniej tak jest na PG, zresztą z tego co wiem jest tam mało dziewczyn.

Co do tematu.

Ja kończyłem PG, ale takich panienek tam nie widziałem (nie chodzi o wygląd, bo tutaj nasze dziewczyny są ładniejsze, ale o zachowanie), a wcale od zabawy nie stroniłem. Może trzeba było mieszkać w akademiku, bo opowieści krążyły różne, ale sądzę, że raczej dalekie od prawdy. Od mojego opuszczenia murów uczelni minęło już co prawda kilka lat i sytuacja mogła się zmienić, jednak to mało prawdopodobne. Tego typu osobistości owszem spotykało się choć nieco w innych miejscach .

Przyznaję, że widywałem czasami styl nieco "uliczny" (bez obrazy dla pań) ale akurat ja zawsze lubiłem jak hormony pracują , obecnie z wiekiem spojrzenie na wygląd mi się zmodyfikowało i bardziej podobają mi się kobiety dojrzałe w stylu biurowym .

pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Arepo : 08.05.2006 o godz. 19:34
Arepo jest offline   Odpowiedz cytując ten post