Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.05.2006, 12:20   #12
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez heyah_1988
weszłem w "menager urzadzen" nastepnie "kontrolery IDE ATA/ATAPI" i nacisnołem na aktualizuj(bo miałem tylko jakis jeden kontroler z nVidii z mojej obecnej karty graficznej ) i mi sie zaktualizowało na 3:
1. Podstawowy kanał IDE
2. Pomocniczy kanał IDE
3. Standardowy podwójny kontroler PCI IDE

no i tyle i juz mi chodzi...

brawo , cóż za wyczerpujący i zarazem KONKRETNY opis rozwiązania problemu