Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.05.2006, 23:14   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Creew
Wczoraj miałem przygode z komarami, grając w piłkę (niedaleko lasu...) zleciało się multum komarów. Ja je olewałem, uznałem, że martwić sie będę później, jednak mojego kumpla strasznie to drażniło. Chodzi mi jednak o to, że gdzie gość nie klasnął, zawsze zabijał minimum jednego To się nazywa plaga ;D ale to tak btw
Kiedyś przy kupnie Bolsa dawali takie małe coś co wydawało po włączeniu dźwięki. Były dwa tryby, jeden na komarzyce, drugi na komary. W sumie nie wiem po co na komary? Może na jakieś zboczone komary gryzące tylko ponętne dziewice? Mnie by tam to nie odstraszyło....
I apropo wątku OFF, to w pełni się zgadzam, że to działa...tylko, że nie chce mi się tego używać. Za dużo roboty z tym całym psikaniem. Poza tym mam zawsze dylemat czy opryskać czułe części... heh
pozdro
Był też program na peceta, który emitował dźwięk, które komary nie tolerowały i tym samym je odstraszał (dźwięk niesłyszalny dla człowieka )

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post