Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2006, 15:06   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez lotis
Niegdyś czytałem ,ciekawy dla mnie temat o dość nietypowym sposobie zabezpieczania płytek Dvd-Video przed póżniejszym ich kopiowaniem.Sposób ten polegał na zarysowaniu płyty w odpowiednim miejscu ,tak że stacjonarny odtwarzacz czytał płyte bez problemu ,natomiast przy próbie kopiowania płyty na PC ,wywalało błąd.Sposób ciezki i pracochłonny do obejśćia . Może ktoś ma jakieś namiary, linki ? Potrzebuje tą metode zastosować .
jasne, że można tak zabezpieczyć

właśnie zrobiłem test - nagrałem płytę i zrobiłem na końcu nie jedną a 3 rysy - jak ma być test to niech będzie trudno płyta ma taki układ, czyli ostatni uszkodzony VOB zawiera prawie 1/4 filmu. gdyby to była płyta z wesela to na końcu byłoby 20-30 minut czarnego ekranu (po napisach) i uszkodzenie byłoby w tym nieistotnym miejscu.

płyta nagrała się wyśmienicie

ale zrobiłem 3 takie rysy

i

płyta chodzi na komputerze i w stacjonarnym - oczywiście do momentu rys.
próba kopiowania DVD Shrinkiem (Nero też) kończy się tak

ale DVDFab Decrypter leci

i teraz tak:

1. wersja dla cierpliwych - zapuscić i czekać a na pewno zrobi swoje
2. wersja dla niecierpliwych - jak zwolni bardzo to zatrzymać a to co jest zgrane nagrać Nero nie zwracając uwagi na ostrzeżenia.

sprawdzone działa

miłego zabezpieczania

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:23
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online