Cytat:
|
Napisany przez Ormianin
Szczerze mowiac nie jest to specjalny argument, bo tanie amplitunery (typu elta), uzywane nawet z zestawem glosnikowym sa w cenie nowych zestawow 5.1, 7.1 czy 9.1 creative albo logitech...
|
Ale chyba jedno i drugie działa i spełnia swoja rolę?
Przewaga Wiwy polega na tym, że jest niewielka i zajmuje mniej mniejsca niż CyberHome z używana Eltą - nie wszyscy tyle miejsca mają
Poza tym jak by nie było biorąc ze sobą taki odtwarzacz - bierzesz ze sobą też dekoder
A czasem taka zaleta jest bardzo przydatna
Cytat:
|
Napisany przez Ormianin
Napisalem ze ten model cyberhoma ktory posiadam nie ma wyjscia na 5.1, mi to nie przeszkadza, ale komus juz moze nie pasowac... natomiast moge Ci powiedziec tyle ze zarowno manta, wiwa, czy cyberhome to sprzet z dolnej "szuflady" i nie ma co sie spodziewac zbyt wiele, po prostu jeszcze jeden tani odwarzacz DVD z mozliwoscia obslugi formatu mpg4
|
A czy nie o to chodzi?
Czy rozmawiamy tu o najnowszych full wypas zdobyczach techniki?
Czy o masówce, która ma spełnić swoją rolę?
Jak dla mnie ten niewielki sprzęt sprawuje się dobrze, zgodnie z moimi wymaganiami
I nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że masz inny sprzęt z dolnej szuflady z którego jesteś usatysfakcjonowany
Dzięki temu możemy se tu przecież pogadać nie?
Cytat:
|
Napisany przez Ormianin
Ja bym mimo to polecal mante (wiwa jest do niej podobna technicznie), ale za to na mante wychodzi wiele nowego softu, co w przypadku wiwy nie mozna powiedziec i jesli nie przeszkadza Ci brak obslugi qpel i QMC to nie ma co sie zastanawiac na innym sprzetem, bo nic innego juz nie ma u nas na rynku
|
Orientuję się bardzo w tym co mówisz
Nawet na tyle, że powiem iż brak Qpel i GMC w przypadku Mant nie ma co przeszkadzać
Gdyż zarówno Prince jak i Emperor w swych ostatnich releaseach takie możliwości oferują
Jednak gdyby na świecie robili tylko jeden właściwie słuszny odtwarzacz - byłoby strasznie nudno, prawda?
A jeżeli ktoś chce kupić Mantę z mnogością softu, niebanalnym designem i szokującymi możliwościami
To wręcz nalegam...