Może zanim coś napiszesz zastanowisz się parę razy. Nie masz kompletnie żadnej argumentacji, aby oceniać mojego ojca. Jeżeli w ten sposób chcesz we mnie wywołać jakiś gniew, albo podobną reakcję to raczej się przeliczyłeś.
Rozumiem, że jak ktoś na podwórku wyzwie twoją 'stara' to zaraz cały burkasz i chcesz każdemu zasadzić buta na twarz. Jak już tak się ujawniłeś to zachowaj resztki godności i nie wyzywaj ludzi, a w szczególności za pośrednictwem ich wychowanków.
Co do twoich osiągnięć w dziedzinie informatyki. Gratulacje sprytu i zdobycia dwóch kont na PolishTracker, rzeczywiście dla mnie taka perspektywa nie jest osiągalna. Coś niewyobrażalnego i niewiarygodnego z twojej strony.
Zmieniłeś adres IP, jestem bardzo zaskoczony. Pewnie korzystałeś ze swojej wiedzy informatycznej i rozwiązań sieciowych, aby tego dokonać. 'W sumie, że połączyłeś się ponownie bo twoj ISP daje Tobie zmienny adres IP?'
Fiu, fiu MAC to już w ogóle wymiatacz jesteś, wystaw na allegro swój autograf to kupie sobie.
Cytat:
Dziekuje przyjaznym uzytkownikom a reszcie ... gnijcie dalej na tym porąbanym forum... ja mam szersze perspektywy rozwoju
|
Znowu nie znasz, a oceniasz. Widać nie jesteś głęboko przekonany w to, że ludzie posiadają wartości wewnętrzne, których nie jesteś w stanie odkryć.
Cytat:
służę info | osoby które są zainteresowane mozliwością jego podnoszenia Kilku z nim udzieliłem fachowych porad |
|
Jakoś nie mam przekonania, aby od usera który nagiął kwestie moralne ktoś chciał cokolwiek brać. Nawet głupie info, które można znaleźć bezproblemowo.
Na końcu to już krzyk rozpaczy. Narozrabiał, a teraz udaje twardziela jaki ty to nie jesteś świetny. Zmienisz sobie MAC/IP/Będziesz korzystał z proxy... Ale mózgu i zrytej psychiki to już Ci nikt nie wymieni.
Każdy tekst, który potraktujesz jako żart nim nie jest. To jest ironia do Ciebie, abyś mógł zastanowić się nad swoim postępowaniem. Jak tak lubisz przypowieści to go ahead, jest tego w internecie multum