Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2002, 15:46   #3
WitcheR
Nowy na forum

Data rejestracji: 21.10.2002
WitcheR w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
Ja mam HP 9310i i osobiście nie spotkałem się z takim problemem. Wydaje mi się, że w Twoim przypadku może być coś nie tak z nośnikiem CDR. Próbowałeś nagrywać na czymś innym, albo na CD-RW ? Jakim programem nagrywasz i pod jakim systemem... Powiedziałeś, że film się nie przegrywa, a czy da się go odtworzyć? Nagrywasz w DAO czy w TAO, a może robiłeś obraz cd zamiast przegrać plik na hdd a potem normalnie dodać go do kompilacji?
Tak nagrywałem na rooznych cd-r i na dwooch nowych cd-rw. Efekt ten sam niestety. Nagrywam w Nero i Winoncd pod Win 98. Film da sie odtworzyc z plyty, ale sie wiesza mniej wiecej w tym momencie (procentowo na oko) w ktoorym sie nie chce pzegrac na dysk. Nie nie robilem Imidża, normalnie nagrywalem plytke. Problem jest o tyle niezrozumiały, ze wlasnie jak moowilem wczesniej jak nagram np. sam teledysk (40mb), to normalnie sie da go skopiowac na HDD, a jak nagram cos wiekszego np. film, to sie nie da... Podejrzewam ze cos sie syplo w nagrywce i zle nagrywa jakis sektor, ale nie wiem czy takie cos da sie samemu 'wyleczyc', chyba trza bedzie do serwisu, albo nowa nagrywke se sprawic(
WitcheR jest offline