Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.05.2006, 20:49   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
No tak ale wedlug tego artykulu maja jej zostac zwrocone koszty leczenia. Czyli jednak z wlasnej kieszeni musiala ta kobieta wczesniej je wylozyc. Po czym dopiero ich zaskarzyla i dostala je z powrotem. Wiec koszt nie jest wcale taki maly.
Tak, ale postaw się np. w sytuacji jakiejś osoby, która ma.. sam nie wiem, podejrzenie poważnej choroby serca i musi iść na USG. Moja mama miałą zrobić to badanie i czekała na jego wykonanie 3,5 miesiąca. A to i tak jak na nasze warunki bardzo szybko, bo czasami ludzie muszą czekać i kilkanaście miesięcy.

I jeżeli jest sytuacja, w której od szybkiej reakcji może zależeć zdrowie, a nawet życie, to i tak nawet teraz ludzie po prostu płacą i leczą się prywatnie czy za granicą. A teraz będą mogli domagać się zwrotu tych pieniędzy. Dla mnie to ogromna zmiana.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post