Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.05.2006, 00:07   #132
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
@andrzejj9 - gratulacje !!!!
Wreszcie lodóweczka kupiona - ale też gratuluję Ci cierpliwości - ja co prawda też czasem potrafię szukać czegoś uparcie itd. - ale np. moja Mama podejrzewam, że dawno by już z tego modelu zrezygnowała
A jak widać przeboje to miałeś niezłe z tym zakupem - nie mówiąc już ile czasu straciłeś na kupno - bądz co bądz "tylko" lodówki
Wiesz - w sumie to tak do końca się nie dziwię - po prostu dziś często jest tak, że to co jest w sklepie to jest - a jak człowiek wymarzy sobie coś innego - to zaczyna być problem - i z jednej strony to można zrozumieć - ale z drugiej - przecież ktoś tutaj płaci, a ktoś zarabia, więc trochę to dziwne

Szkoda, że nie napisałeś ile w ostateczności za nią dałeś - to chyba żadna tajemnica ??

Jak widzę - jest w klasie energetycznej A+ - więc jeśli możesz to podaj ile zużywa kWh na dobę, oraz jaką ma pojemność. I czy gwarancja jest standartowa - rok lub dwa na całość - czy może też dłuższa na jakieś wybrane elementy.
U moich Rodziców kupno lodówki się odkłada - i mam obawę, że dokona się to dopiero za kilka miesięcy ...

Pozdrawiam i życzę udanego użytkowania ... jak najdłużej bez żadnych problemów
ro29

P.S. A post niezłej długości - ja ponoć piszę długie - ale ten Twój przebił wszystkie moje
A tak na marginesie - trochę mnie zdziwwiło, że opisujesz Rodzince z USA takie problemy - ja bym się chyba aż tak szczegółowo nie chwalił polską - czasem smutną - rzeczywistością

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post