oczywiscie ze warto bylo, choc w miare jedzenia apetyt rosnie - juz bym cos zmienil

@Ghost_mode mial racje - to choroba

Ja tylko powiem co bym zrobil ale najlepiej bedzie jak @Ghost_mode sie w tym temacie wypowie.
Wiec po kolej - zdecydowanie glosnik z podszybia bym wywalil i probowal z drzwiami przednimi, lecz skoro masz w tylnich moze warto nie wyciagac i po dolozeniu suba zobaczyc jak gra, lecz koniecznie wysokotonowe wsadz na splupek czy tak jak jest u mnie( ale prawie na pewno bedzie brakowac basu z przodu)
Przez zestaw dwudrozny rozumiesz jako oddzielne glosniki czy wszystko w jednym tzw. COAX. Oczywiscie proponuje oddzielne - rozumie ze w tej chwili masz wlasnie w calosci.
No i musisz pamietac ze suba musisz czyms napedzic - nic nie napisales czy masz jakas koncowke mocy.
Co do MacAudio - wiele osob twierdzi ze to dokladnie to samo co Magnat.
Fakt robia podobne modele - jedynie inny wyglad ale to jeszcze o niczym nie swiadczy.
Nie wiem jak to jest naprawde, lecz przy zakupie wzmacniacz kierowalem sie wylacznie jego specyfikacja i gabarytami, Mac (nie chcialem byc posadzony o stronniczosc do @Mac-a) mimo iz mial troche wieksza moc przegral.
Takie odsluchy zas w sklepie jak glosniki brzmia podobnie to nie jest to samo co odsluch kolumn do domowego Hi-Fi w studiu odsluchowym
O Sinuslive sluszalem jedynie o wzmacniaczach - widze natomiast ze robia tez glosniki