Dyskusja: Piłka Nożna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.05.2006, 23:53   #477
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Cytat:
Napisany przez Weron
Proponowalbym sie skoncentrowac na swoich przemysleniach, a nie sugerowac sie serwisami roznego rodzaju.
Jak Janas zrobil, tak zrobil.
Fakt jesli chodzi o Frankowskiego to duzo mu zawdzieczamy. Ale skoro gra ostatnio jak kaleka to nie jest on reprezentacji potrzebny. Co do Dudka to on w ogole nie gra wiec nie widze wiekszego sensu aby w reprezentacji przebywal. Jego era sie juz skonczyla teraz jest era Boruca, Kuszczaka i Fabianskiego. Z tym, ze Boruc chyba ma niepodwazalnie pierwsze miejsce.
Nie podoba mi sie tylko, ze w kadrze znalezli sie: Milla, Kosowski, Rasiak.
Sporo racji ma kolega @Weron - selekcjoner sam odpowiada za swoje decyzje - to On albo zaliczy bardzo dobry występ (dla mnie to wyjście z grupy i przyzwoity występ w II rundzie ), albo porażkę. I On zostanie za to rozliczony - pamiętam jak swego czasu krytykowano trenera Niemczyka za jego decyzje kadrowe - tylko że za nim stały jednak wyniki - zwłaszcza na ME ...
Natomiast co do konkretnych nazwisk - też mnie niektóre decyzje zdziwiły - choć np. o tym, że Dudek nie pojedzie na MŚ mówiono już od dawna - a powód był jeden - nie gra od ponad roku (i nie uważam, że jego czas minął - najpierw miał kontuzję chyba, a później trener nie zgodził się na jego odejście z klubu).
Natomiast co do ataków na Millę czy Rasiaka - nie interesuję się piłką zbyt mocno ostatnio - więc nie mi oceniać ich aktualną formę - ale mam do nich pewną sympatię - jeszcze z czasów, kiedy grali w Groclinie - to wtedy był zespół - Milla, Rasiak, Niedzielan - i co - w Polsce byli na szczycie - a jak tylko pojechali w Europę to wiadomo co się stało ...

Pożyjemy, zobaczymy - MŚ już niedługo ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post