Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2006, 14:53   #33
rocher
joanna

Data rejestracji: 22.08.2005
rocher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie negowałam waszych teorii na temat jakichkolwiek zabezpieczeń, nie poddawałam w wątpliwość tego co napisaliście, nic w tym guście.
Próbowałam po 1 pomóc w tym temacie, po drugie opisać to co MIAŁO MIEJSCE. Nie próbowałam udowaodnić jakiejś tam hipotezy.

A WY mili panowie .... zarzuciliście mi kłamstwo

@ed hunter

Cytat:
DVDDecrypter nie radzi sobie z zabezpieczeniami Sony

@punisher

Cytat:
Piszesz bzdury.

Dalej twierdzę, że dvddecrypter nie radzi sobie z zabezpieczeniami sony.

..... to, że jestem taką wielką idiotką, że sama nie wiem co mam poinstalowane na kompie i z czego korzystam

@Gentelmen

Cytat:
może korzystasz, tylko jeszcze nic o tym niewiesz
próbowano wmówić mi coś, czego nie napisałam

@punisher
Cytat:
Widać chyba jesteś zjedynej słusznej partii, bo ty wszystko wiesz najlepiej i koniec...
Załóż sobie swoje forum, wtedy nikt nie będzie pisał inaczej, niż ci się podoba.

Wcale nie uważam, że wiem wszystko najlepiej, ale mogę w 100% napisać, ze to JA wiem najlepiej co udało mi się zrobić, a czego nie.
Dziękuję WAM za to bardzo, jak dobrze czuć przychylność i uprzejmość wśród forumowiczów. Jak tak nie lubicie kobiet to może zabrońce im rejestracji na forum?

A kolegę @punisher poproszę o adres pocztowy, wyślę ci kopie filmu, który w oryginale byz zabezpieczony przez sony, powiesz mi potem czy film skrócony jest chociaż o 1 sekundę, jeśli tak, to sama się wyrejestruję z forum cdrinfo

@Reetou - Dziękuję, że chociaż ty nie zrobiłeś ze mnie heretyczki i wprowadziłeś nieco porządku do tematu

pozdrawiam serdecznie
rocher jest offline   Odpowiedz cytując ten post