Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2006, 09:42   #162
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !

Wiem - widziałem - chodzi mi o to, że oprócz wysokości, ważna też jest szerokość (większą głębokość się jeszcze zaakceptuje). - niby te 5 cm więcej to niedużo - ale akurat nasza tak stoi, że to zaczyna mieć znaczenie (sam o mało nie musiałeś kuć ściany )
Jest kilka modeli o szerokości 54-55cm (chociażby jeden bardzo przyjemny ARDO, ale nie pamiętam w tym momencie symbolu... chyba 26SH i 26AH (ten drugi tańszy)), ale jednak jak zajrzysz do środka, przekonasz się, że te już są rzeczywiście małe. Jak do tego dodasz szerokie ścianki w większości przypadków, to naprawdę tracisz sporo przestrzeni.

Cytat:
Ten Indesit rzeczywiście niezły - choć już 1100 zł - a wiem, że Rodzice planują wydać max 1000 zł i to kupując na raty - więc Internet raczej odpada (choć są takie możliwości już w niektórych sklepach).
Wiesz, początkowo ja też planowałem wydać max. 1000 Ale rozumiem, że czasami ta bariera jest nie do przeskoczenia. Tym bardziej proponowałbym się przyjrzeć tej promocji, o której mówiłem.

Cytat:
Co do reklamówek Media Markt - akurat dziś przyszła ale tylko ze sprzętem RTV
Wiesz - co do kupna w promocji - co prawda trzeba uważać - aczkolwiek zazwyczaj warto - tylko problem polega na tym, że kupno czegoś w promocji to nie ... dla moich Rodziców - a zwłaszcza Ojca - jeśli już decyzja będzie podjęta i będą pieniądze (lub kupno na raty) - to mam obawy, że trudno będzie go namówić, aby czekał na promocję i szukał po iluś tam sklepach - mam w tym względzie złe doświadczenia Cóż - to nie nasze pokolenie ...
Rozumiem. Mimo to warto byłoby się chociaż przejechać i rzucić na to okiem. Jeśli okaże się, że lodówka spełnia wasze oczekiwania, to na pewno da się to odpowiednio zorganizować. Zakupy ratalne dają teraz tyle możliwości, że pewnie i można za pół roku dopiero rozpocząć spłatę.

[/QUOTE]

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post