Dyskusja: Mambo , warto ?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2006, 09:46   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ten sposób rozumiem, ale on - przynajmniej w podstawowej postaci - pozwoli mi jedynie dać linka do jednego artykułu - tekstu. Natomiast jak chciałbym link do kolejnych kilku poddziałów, w których będą umieszczane jakieś teksty na zasadzie analogicznej, jak np. w "działy artykułów".

Myślałem, że zrobić to tak, że robię link do infopages, a w tym tekście, do którego prowadzi umieszczam linki do kolejnych infopages. Z tym, że nawet zakładając, że jest to możliwe, to dalej nie rozwiązuje problemu możliwości umieszczania w tym ostatnim miejscu kolejnych dodawanych artykułów - z datą itp. jak na stronie głównej.

Co do drugiej odpowiedzi.. tak właśnie myślałem, ale nie mam pojęcia, jak się za to zabrać. Mógłbyś dokładniej wytłumaczyć (jeśli nie jest bardzo skomplikowane)?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post