Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.05.2006, 22:59   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
odkopuje temat

konczacy sie monitor i problemy z ISP staly sie powodem do przemyslen
kupno notebooka w tym momencie wydaje mi sie sensowna alternatywa - na silna stacjonarke przyjdzie czas a w tym momencie BC bylby bardzo pozytywny
jak to cenowo wyjdzie, to sie sam zorientuje
ale pytanie:
czy lacze (wg mapy znajde sie gdzies na granicy umts i edge - zalozmy ze mamy edge) wystarczy na mulka latajcaego w tle i w miare przyjemne przegladanie stron?
czy nie mam czestych chwilowych zanikow sieci? wiadomo ze w przypadku p2p to masakra - traci sie kolejki... (to sa wlasnie moje problemy z ISP obecnym - dzis mnie ponioslo i jak czegos nie zrobia w maju to sie z nimi zegnam z koncem aktualnej umowy - czyli jeszcze poltora tygodnia)
pytam osoby ktore mialy/maja bc, szczegolnie w poznaniu
Kasprzak - pisales ze pobawisz sie BC - co prawda mieszkamy po przeciwnych stronach miasta, ale tak samo na obrzezach poznania - i jak?
Czechoj - Ty chyba masz? jak Ci smiga?
BD - co prawda nie z poznania, ale chyba tez uzywasz? jak tam
Inni...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post