Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.05.2006, 20:23   #30
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Smartek - rozumie ze mozna jakiejs sieci nie lubic ze swoich powodow
genralnie nie martw sie - plus tez Cie zrobi w ch.. tylko daj mu szanse
mnie juz raz wq..il i po 6 latach (bylem jednym z pierwszych uzytkownikow simplusa - ruszyl w czerwcu, ja sie przylaczylem w lipcu i trwalem z nim ponad 6 lat) pozegnalem sie z nim
powrot teraz bylby traumatyczny
w idei pracowalem i wiem jak sie traktuje tam klienta (a pracowalem przy klientach biznesowych - teoretycznie lepiej traktowanych) - generalnie jak w plusie czyli jak g.
w erze jestem dwa lata i na razie nie narzekam - pewnie do czasu...

wiec to ze Ci era zalazla za skore to jeszcze nic nie znaczy

i czemu mam olewac UMTS? powinien mi dac okolo 50% wyzszy transfer jesli go zlapie
w dodatku u wszystkich najtansze modemy edge pracuja w klasie 6 dopiero te drozsze w klasie 10 czyli na pelnej przepustowosci
niestety - dobry modem to od 900 w gore przy najtanszym abo u kazdego operatora

dobra - musze sie przeleciec po operatorach
z tego co widze tylko era ma umts u mnie, ale nie wiem czy bede go lapal i czy transfer realny mi wystarczy - ponizej 128kilo przy 100% stabilnosci nie ma o czym rozmawiac

edit:
900 za modem mnie nie przeraza z prostego powodu - ekonomia
mam lacze 800kilo ktorego nie wykozystuje bo przestalo byc stabilne od 2 miechow i zaczeli ciac p2p
wiec kopa w d. takiemu oeratorowi
place za to 90pln + 36 za obowiazkowy pakiet kablowki
mieszkam w Pozaniu ale nawet tu nie ma konkurencji - kablowki podzilily sie dzielnicami i nie konkuruja ze soba, tem, gdzie jest radiowka nie ma kabli
netia u mnie tylko radiowo czyli nie daja neta, telepsy wiadomo - odpadaja pod kazdym wzgledem, glownie ekonomicznym
jesli przejde do ery to za 50 mam duzo wolniejsze lacze (jesli bedzie stabilne to wole wolniejsze) i nie mam kablowki ze swomi wspanialymi 65 kanalami ktorych nie ogladam
76pln w kieszeni co miesiac - modem zwraca mi sie w pol roku
pozostaje tylko kwestia stabilnosci i faktycznej przepustowosci lacza
jesli bedzie u mnie 200kilo to biore bez wachania

Ostatnio zmieniany przez nimal : 21.05.2006 o godz. 20:36
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post