Dyskusja: Gwarancja
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2002, 13:02   #19
VermilioN
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.09.2002
VermilioN zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: to jest jawne

Cytat:
SEBAwl napisa***322;(a)

To dalczego w e-sklepach (nie we wszystkich) podają 12 miesięcy?
To dlaczego na stronie lite-ona jest napisane, ze daja 2 lata na ngrywarki? jakby w sklepach dawali rok a u producenta 2 lata to co, mialbym specjalnie do producenta jechac kupic nagrywarke bo daja 2 lata? jak pisza ze daja 2 lata to daja 2 lata i nie rozumiem dlaczego sprzedwaca w sklepie daje rok. nie wiem, moze sie nie znam za bardzo na prawie, ale jak sprzedawca zaspiewalby mi krotszy okres gwarancji niz daje producent to po prostu bym go wysmial i poszewdlbym do innego sklepu kupic :\ . kumpel niecaly rok temu byl kupic w gliwicach (nie powiem jaki sklep )monitor 19, juz teraz nie pamietam jaki ale chyba samsunga. a samsung dawal wtedy (Pnie wiem jak teraz daje) 3-letnia gwarancje. w sklepie powiedzieli mu 18 miesiecy, klucil sie z nimi, na koncu ich wysmial i poszedl kupic do innego sklepu, ja miesiac pozniej bylem z innym kumplem kupic ram do tego sklepu i z ciekawosci zapytalem ile gwarancji daja na monitory samsunga, powiedzieli, ze 3 lata. wnioski prosze sobie wysnuc samemu ;]

Ostatnio zmieniany przez VermilioN : 23.10.2002 o godz. 13:06
VermilioN jest offline