Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2006, 11:00   #7
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez - Deckard -
Witam Wszystkich!
(...)
Również witamy

Cytat:
(...)
Po pierwsze odkopuje stary topic bo chcę wyjaśnić pewne sprawy.Wyjaśnienia miałem złożyć TU
ale temat został słusznie zamknięty.
(...)
Dlaczego słusznie - nikt nie napisał dlaczego tak się stało (nie pierwszy taki przypadek na Forum )
Cytat:
(...)
Moje poprzednie konto YAROZELSKY zostało skasowane na moja prośbę. Konto skasowałem ponieważ zawaliłem dwa ważne egzaminy [jestem rok w plecy ] co bardzo "zdenerwowało" moich rodziców dalszych konsekwencji można sie już domyśleć Nie chcę wprowadzać niepotrzebnego bałaganu na forum i przepraszam GTW i Userów za zamieszanie które z mojego powody powstało
Pozdrawiam
W kwestii zawalenia studiów (bo chyba to ich dotyczy, a nie szkoły ??) - współczuję - cóż zdarza się, ale to nie koniec świata - tylko dobrze to wykorzystaj to może tylko wyjść na dobre !!
Jeśli jednak wpływ na to miało Forum ... to trochę głupio wyszło ...
Natomiast co do skasowania konta ... Twoja decyzja ... z jednej strony może i rozumiem ... ale z drugiej - ja bym nigdy konta sobie nie skasował na Forum -
mimo iż zdaję sobie sprawę z tego, że spędzam tutaj zbyt dużo czasu ... ale mam jednak w zdecydowanej większości miłe wspomnienia . I wiem, że być może wkrótce będę się tutaj pojawiał rzadziej itd. - ale jak to ktoś napisał w zamkniętym temacie - jeśli zamilknę na długo i to bez pożegnania - to chyba już na tym świecie mnie nie będzie ...

Aha - @- Deckard - - z tego co piszesz - to mam wrażenie że cała sytuacja bardzo zdenerwowała Rodziców - z jednej strony się nie dziwię - ale z drugiej ... współczuję - bo wiem co to nadgorliwość ...

Pozdrawiam i powodzenia !!
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post