Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2006, 19:51   #4799
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Talking

Cytat:
Napisany przez legion
ooooo to kiedy bedziemy popijac jego zdrowie na przysiedze heheh
już zacznijmy - prohibicja nadchodzi

a ja właśnie zjadłem kawałek swojskiej kiełbasy na gorąco. poprawiłem kawałem wątróbki małego słodkiego cielaczka - dzisiaj zginął (nie mam móżdżku na poranną jajecznicę Dr. Hannibal wiedział co dobre ) smażona krótko i bez soli - miękka ma być - solona na koniec. do tego ZERO chleba w kromkach, tylko chleb jęczmienny w płynie i teraz mogę pogadać z wegeterianami o braku potrzeby jedzenia mięsa - nie odczuwam żadnej
ed hunter jest offline