Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.05.2006, 21:10   #11
tolkien1980
Nowy na forum

Data rejestracji: 02.01.2006
tolkien1980 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam.
Również używam BC, tylko od 12 kwietnia.
Kwestia transferu: u mnie zawsze łapie EDGE (ok. 10 km od nadajnika), transfer średnio na poziomie 10kB/s, przy ściąganiu plików DAP-em dochodzi nawet do 20kB/s. Korzystanie z eMule - odpada, jeszcze się nie doczekałem nigdy żadnego transferu, do tego low-id, za to pozytywnnie na torrentach.
Kwestia cięcia transferu: raz mi ucieli, ale fakt faktem zapłaciłem po terminie aż tydzień, także mój błąd. Limitu 2GB nawet nie osiągnąłem więc nie bardzo mogę powiedzieć, czy z tego powodu zwolnią.
Cenowo to oczywiście 48zł brutto miesięcznie + za modem wybuliłem niecałe 500zł. Czasem się to dziwnie u mnie muli, taki przerywany cykl: stronka zaczyna się ładować, przestaje na kilka sekund, znowu pobierze kilka kB, i znowu czeka. Ale to raczej żadkie zjawisko.
A jak już zwalniają to masakra, coś koło 1kB/s lata, więc stronki ładować się mogą nawet kilka minut (zwłaszcza jesli towarzyszy temu efekt mulenia).
Poza tym połączenie jeszcze nigdy się nie rozłączyło (tylko raz jak przywrócili mi normalny transfer).
tolkien1980 jest offline   Odpowiedz cytując ten post