Witam.
Również używam BC, tylko od 12 kwietnia.
Kwestia transferu: u mnie zawsze łapie EDGE (ok. 10 km od nadajnika), transfer średnio na poziomie 10kB/s, przy ściąganiu plików DAP-em dochodzi nawet do 20kB/s. Korzystanie z eMule - odpada, jeszcze się nie doczekałem nigdy żadnego transferu, do tego low-id, za to pozytywnnie na torrentach.
Kwestia cięcia transferu: raz mi ucieli, ale fakt faktem zapłaciłem po terminie aż tydzień, także mój błąd. Limitu 2GB nawet nie osiągnąłem więc nie bardzo mogę powiedzieć, czy z tego powodu zwolnią.
Cenowo to oczywiście 48zł brutto miesięcznie + za modem wybuliłem niecałe 500zł. Czasem się to dziwnie u mnie muli, taki przerywany cykl: stronka zaczyna się ładować, przestaje na kilka sekund, znowu pobierze kilka kB, i znowu czeka. Ale to raczej żadkie zjawisko.
A jak już zwalniają to masakra, coś koło 1kB/s lata, więc stronki ładować się mogą nawet kilka minut (zwłaszcza jesli towarzyszy temu efekt mulenia).
Poza tym połączenie jeszcze nigdy się nie rozłączyło (tylko raz jak przywrócili mi normalny transfer).
|