Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.05.2006, 10:09   #170
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
za chwilę przychodzi magik od lodówki........ciekawe ile zaśpiewa?

jak już pisałem to nie termostat, więc może będę czytał dokładnie poradnik na temat kupowania nowej...a jeszcze jestem ograniczony - musi mieć ok 55 cm szerokości - 60 nie wchodzi - szafki od ściany i tyle miejsca - nic się nie da zrobić.....no chyba, że piłą spalinową
A tam się nic nie da zrobił - piła lub dłuto i sprawa załatwiona

Poza tym zawsze są też inne metody.. Pamiętam, jak wstawialiśmy do takiego małego pomieszczenia w domu (dawniej ciemnia fotograficzna) moje stare meble z pokoju. Według miarki za cholerę nie mogły się tam zmieścić (brakowało ze 2 cm w najwęższym miejscu), ale że bardzo dobrze pasowały wizualnie to uparliśmy się z ojcem. Ostatecznie zrobiliśmy to tak, że najcięższe meble wstawiliśmy, a ostatnią szafkę.. "wrzuciliśmy od góry", tzn. podnieśliśmy na poziom, gdzie ściany były szersze i szafka się mieściła, a następnie wciśnęliśmy na dół.. Nie było to łatwe, ale się udało i sprawdza się do dzisiaj. Co prawda bez siekiery tych szafek nikt nie ruszy, ale na razie nie ma takiej potrzeby

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post