Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2002, 17:51   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: Jak w WinOnCD nagrać id płyty audio?

Cytat:
KOala napisa***322;(a)
Zmajstrowałem z mp3 płytkę audio załóżmy, że katalogową- chcę aby była wykrywana przez programy korzystające z bazy CDDB- powiem więcej znam numer id płyty jaki id bazy CDDB jednak w WinOnCD 5.0 nie znalazłem opcji, aby go wpisać- czy wogóle to jest możliwe?
Do poprawnego rozpoznania plyty w bazie CDDB nie jest potrzebny numer ID plyty, wystarczy ze plyta bedzie w miare dokladnie odpowiadala katalogowemu oryginalowi tzn kolejnosc i dlugosci utworow. Ja tak nagrywam i wszystkie sa rozpoznawane bezblednie, a jesli nie to wtedy sprawdzam w bazie i z reguly okazuje sie ze ktorys z utworow na mojej plycie ma inna dlugosc niz oryginalny i szukam odpowiedniego. Co do winoncd to ci nie podpowiem bo sam uzywam nero.
PS A czy masz dobrze ustawione w odtwarzaczu polaczenie z baza CDDB, np musisz podac gdzies tam w opcjach swojego maila?

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 23.10.2002 o godz. 17:54
grzeniu jest online