Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.05.2006, 22:23   #42
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman
jak to mowia punkt widzenia od punktu siedzenia. owszem w Polsce jest fajnie, ale jak ma sie duzo pieniedzy. mozna wtedy nawet przebolec wszechobecny burdel i zlodziejstwo. bardzo czesto u nas, zebys nie wiem jak staral sie to i tak maja Cie w D i robia laske, ze placa, a za granice nikt nie jedzie dla mniejszych pieniedzy tylko dla wiekszych albo w ogole dla jakichkolwiek skoro w Polsce nie moze zarobic. ten kraj gnije i najgorsze jest to, ze nie ma sie a to wplywu..
to co tu jeszcze robisz z czego żyjesz jesz tynk ze ścian? z tego co opisałeś, to żyjemy w kraju trzeciego świata.. a co do mojego punktu widzenia: wcale nie mam dużo kasy i żadnych kontaktów - moi rodzice są nauczycielami...
jakiś rok temu przyjechała do mnie krewna z Mińska (Białoruś).. powiedziała tak: że nawet nie wie gdzie ma patrzeć, tyle bogactwa naokoło. dodam, że ona pracuje w sklepie i zarabia 60$!!
wybacz, ale zdecydowana większość tych co wyjeżdża niezbyt przykłada się do szukania jakiejkolwiek pracy w kraju - przykład: 12 moich znajomych wyjechało zaraz po odebraniu dyplomu ze studiów...

aha, skoro ten kraj gnije, uciekaj jak najszybciej i nie przyznawaj się, że jesteś Polakiem, bo za granicą pewnie myślą, że to zaraźliwe...