Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2006, 11:17   #1
jim_hawkins
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.08.2005
jim_hawkins w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
...Powiem tak jeśli nie uda mi się tego zrobić to
idę zwrócić do sklepu oryginał!!! i kupuje na giełdzie za 20 złoty tłoki które będą się dały skopiować.....i tyle YDP zyska z tego, i teraz wiem na pewno że ten dla kogo liczy się pewna estetyka i faktycznie widzi sens zakupu oryginału[oczywiście ma pieniądze i nie mówię tutaj np. o PhotoShopie]to go kupi i Tak i takie zabezpieczenie tylko utrudnia człowiekowi który kupuje oryginał użytkowanie...szlak mnie trafił...R.I.P..do tego stopnia ze wczoraj zadzwoniłem do wyżej wymienionych z pytaniem co mam zrobić, pani z działu serwisowego odpowiedziała że oni są świetni i elastyczni i nie muszę robić sobie kopi bo jak mi się płyta porysuje to mogę ja wysłać do nich za ***8221;darmo***8221;? a oni mi odeślą też za darmo nową...bo oni są niezawodni...na to ja jak jesteście nie zawodni skoro w karcie rejestracyjnej jest numer do rejestracji na waszej stronie programu a na waszej stronie pisze że Tego Produktu Nie można zarejestrować i co z moim napędem Cdrom też za ***8222;darmo***8221; mogę wam wysłać a wy odeślecie mi za darmo nowy napęd, bo płyty które mam strasznie rzężą .rozległa się cisza pani powiedziała ze przełączy mnie do szefa , szefa szefów nie było bo był na delegacji...i tak straciłem 14 minut z komórki i zirytowany jak na samym końcu okazało się że zostałem sam ze swoim z problemem....i tyle
jim_hawkins jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online