Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2006, 10:09   #29
frog
Żabol

Data rejestracji: 27.04.2003
frog niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nie no a ja myslalem ze tylko ja tu jestem fanem SG-1 no i MC Gyver (ciebie poznalem po avatarku zes "SWOJ" i nic sie nie odzywalem
DLA MNIE STARGATE to NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH seriali !!! Wciagnalem sie w to jak byly bodajrze 4 sezony. Uwielbiam klimat Egipskich Bogow, starozytnych i innych cywilizacji, sci-fi. Swietnie ze jest tu NAS troche wiec jak tylko skonczy sie PRZERWA do LIPCA to bedziemy mieli TEMAT do pokomentowania nowych odcinkow
Co do Jacka to mysle ze wroci ale tylko symbolicznie na jakies dwa lub bardzo sporadycznie odcinki... Chodz wiadomo bardzo bym chcial zeby wrocil bo byl niepowtarzalny ! Moze zrobia jakis epizod w ktorym plk. Mitchell znika podobnie jak VALA kiedys...i JACK go zastapi... Fajnie by bylo
Co do ATLANTISA to ci ktorzy jeszcze nie ogladali tego, polecam sciagnac odcinki o obejrzec. Z poczatku tez mialem niechec i dystans do tej seri (no bo przeciez nikt nie zastapi druzyny SG-1) Ale obejrzalem 1 polowo sezonu1 i wciagnelo. Tak jak napisal @REETOU humor MC Kay`a i Shpepparda daje rade oraz nowe ciekawe epizody sprawiaja ze ATLANTIS naprawde jest mysle obowiazkowa pozycja dla kazdego fana SG. Juz kilka epizodow laczylo to seriale i mysle ze jeszcze wiecej ich polaczy. Kto wie moze dojdzie jeszcze do spotkania WRAITH z ORI ! Ciekawe BATTLE by bylo
Chcialbym zobaczyc jak WRAITH wysysa zycie z Kaplana ORI hehe

HARDSTYLE IS MY STYLE !!!
frog jest offline   Odpowiedz cytując ten post