Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2006, 01:18   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
6) I na koniec kilka innych zdjęć, gdzie już chciałem sprawdzić, czy można po prostu pstryknąć jakąś przyjemną dla oka fotkę (też mniejsza rozdzielczość)

[EDIT - mały błąd, z rozpędu wysłałem jednak zdjęcia w dużej rozdzielczości. Zostawiam już, może ktoś będzie chciał uważniej się im przyjrzeć, ale dokładam też mniejszą rozdzielczość]

Mniejsza rozdzielczość:

. . . .

Większa rozdzielczość:

. . . .
.

I tak to na razie wygląda. Na początku miałem spore wątpliwości jeśli chodzi o jakość zdjęć (głównie ze względu na detale i zniekształcenia w rogach, ale także jednak to odwzorowanie kolorów). Teraz coraz bardziej się przekonuję, że jednak wszystko to kwestiach ustawień i można robić także zdjęcia takie, jak się chce.

Jeszcze na pewno będę testował, ale na razie zaczynam być z aparatu zadowolony. Pod względem wielkości, wyglądu i obsługi jest naprawdę bardzo fajny, do tego kręci rewelacyjne filmy, no i wygląda na to, że robi całkiem niezłej jakości zdjęcia. I coś takiego właśnie chciałem

Tymczasem zapraszam do wypowiadania się, jak wy widzicie te zdjęcia i aspekty, na które zwróciłem uwagę. Bo wiadomo, że wszystko to, co napisałem, to moja subiektywna opinia i chętnie zobaczę, jak odbierają to inne osoby

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 29.05.2006 o godz. 08:03
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post