Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.05.2006, 23:22   #11
Wacholek84
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.05.2005
Wacholek84 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Woda nie potrafi utlenić tak szybko aluminium. To przes sole zawarte w płynie do mycia naczyć. Poza tym taki tlenek wpływa tylko na walory wizualne. Poza tym usuwa dość dobrze zanieczyszczenia nie powodując uszkodzeń ani optyki ani tasiemek ani układów. Liczą sie fakty. Kilka napędów po kąpieli śmiga nagrywa nawet na pełnej prędkości.

Przecież nie chodzi o to by każdy napęd tak kąpać ale chciałem tym udowodnić że jest wiele możliwości naprawy zabrudzonych napędów. Po za tym zmiana mocy lasera i czyszczenie eliminuje problem komunikatu o błędzie kalibracji mocy.
Nie mam zamiaru nikogo przekonywać czy sprężone powietrze jest doskonałe do odkurzania czy tez w ręcz odwrotnie. Jednak istnieją inne sposoby o których oczywiście sie nie mówi bo sa niebezpieczne i ryzykowne ale za to najbardziej skuteczne. Mam nadzieje że komuś sie ten opis przyda. W końcu jak u mnie sie sprawdza czemu miał by sie nie sprawdzać u innych.