Cytat:
Napisany przez REi
Film nawet fajny ale zrobiony na amerykanska modle - w porownaniu z gra sredni ale jak nie grales w gre to powinien ci sie spodobac.
Ja obejzalem ostatnio Memento - bardzo dobry filma IMO - polecam.
|
Amerykańska moda mi specjalnie nie przeszkadza (chociaż nie zawsze), a film cały czas kusi. Może się jednak wybiorę, dawno nie byłem w kinie na dreszczowcu
A ja wczoraj obejrzałem, a właściwie lepiej byłoby napisać próbowałem obejrzeć (jeszcze z pół godziny mi zostało i nie wiem, czy się zmuszę..)
King Konga. Co mogę powiedzieć - bardzo się rozczarowałem. Oczywiście nie spodziewałem się tutaj żadnego ambitnego filmu, ale po prostu dobrze zrobionego filmu przygodowego, coś jak Władca Pierścieni, zwłaszcza ze względu na reżysera. A co dostałem? Jakąś papkę efektów specjalnych bez kompletnie żadnego składu i sensu. Dobrze, że jednocześnie coś robiłem na komputerze, bo jakbym tylko oglądał film, to bym chyba po pół godzinie zasnął..
Ogólnie po prostu tragedia, a przy niektórych scenach to już po prostu brak słów.. Nie polecam nikomu, nie widzę w tym filmie nic wartego zobaczenia, efekty specjalne też nic szczególnego, a do tego jeszcze fatalna gra aktorska, zwłaszcza głównej bohaterki. Szkoda czasu i nerwów..
Najchętniej w ogóle bym nie oceniał, ale że przy innych filmach to robię, to niech będzie
2/10 i w sumie to sam nie wiem za co ta dwójka..