Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2002, 22:57   #14
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
lopus napisa***322;(a)

Grzeniu, bez urazy ale nie musisz podpinac sie pod moje oczywiste odpowiedzi i nabijać postów.Bo jak ja zaczne potakiwac za wszystkimi jak to robią niektórzy albo wysyłać bużke to zobaczymy ile bedzie postów.Sorry ,musiałem to napisać.
No popatrzcie, ale sie tu postow narobilo i chyba przeze mnie. Mysle Lopus ze troche za nerwowo oceniasz moja wypowiedz, popatrz na czas wyslania naszych wypowiedzi - roznia sie o 3 minuty. Jak pisalem to twojego posta jeszcze nie bylo a po wyslaniu po prostu nie spojrzalem wyzej bo bym go zedytowal albo jakos inaczej sie usmiechnal do Ciebie. Do tego, jak mowisz, znowu nabijam sobie w tej chwili licznik....daj spokoj Lopus, zapraszam na pyfko na zgode
PS spojrzalem raz jeszcze i roznia sie jednak o 6 minut, co nie zmienia faktu ze nie widzialem wczesniej twojego posta.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 23.10.2002 o godz. 23:03
grzeniu jest online