Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2006, 17:38   #18
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
i znowu moja 'ulubiona holandia'...

Holender, takich odchylencow powinni od razu dobrze przeswietlic, skoro ktos publicznie pokazuje swoje jakze chore potrzeby to znaczy, ze moze miec niejedno na sumieniu. Mam nadzieje, ze tamtejsza policja i wymiar sprawiedliwosci sie tym zajma, przeciez bycie pedofilem powinno byc karane. Samo BYCIE, bo jak mozna byc pedofilem i nie pedofilowac? Musza miec jakies filmy, zdjecia, nie wiadomo czy i fizyczne ich postepki sa 'czyste'

jak mi ktos pisze, ze kaczor jest be bo nie chce homo/bi to niech powie, jak to sie ma do tego 'newsa'. Kaczynski nie jest bynajmniej moim idolem, ale tu go calkowicie popieram. Legalizacja homoseksualizmu i go upublicznianie musi w konsekwencji (predzej czy pozniej) prowadzic do wlasnie takiego etapu, kierunku ktory wyznacza teraz europejska avantgarda liberalizmu i wolnosci jaka jest BeNeLux, a w szczegolnosci Holandia. Ladnie tam maja, ale nie chcialbym tam mieszkac...

jestem antygejem ale nie sadzilem, ze nazwe sie homofobem, teraz zaczynam sie ich bac, fobia to strach, wiec jestem homofobem, plastikowo i nienaturalnie sie jakos zrobilo...