Dyskusja: Sony a Canon
Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2006, 20:47   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rocher
Ed w sumie mało mi daja te stronki, bo nie ma na nich tegho modelu soniacza :/ a nawet gdyby był... Prawdę mówiąc nie lubię czytać jakiś testów, bo jak dla mnie są napisane takim językiem, że trudno wyłuskać z tego to co istotne.
Ja wolę opierac się na opiniach ludzi, którzy sami przetestowali sprzęt.

Chciałabym wiedzieć, jak w ogóle soniacze zdają egzamin.

Jak uda mi się sprzedać mój aparat to będę musiała wybrać własnie coś z przedziału cenowego tych dwóch modeli, a jesli nie uda się sprzedać, to pozostanę przy tym co mam
dla mnie to co piszą na tej stronie i testy jakie robią jest właśnie odzwierciedleniem bardzo dokładnego przetestowania sprzętu. strona jest po prostu profesjonajna. co mi z tego, że jakiś user napisze 'mój aparat to jest naprawdę spoko'? każdy tak napisze jak kasę wydał....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post