Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2006, 20:50   #677
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez czubaka
Hmm spoko zgadzam się z Tobą

jestem właściwie zdecydowany na tego benka 1655 tylko chciałem jeszcze zebrać opinie na temat tej drugiej zewnetrznej maszynki bo mało o niej jest postów a w sumie ok 150 zl drozsza jest wiec zastanawiam się czy warto doplacic i ja kupic?chociaz w z drógiej strony bede uzywal palnika tylko w domku sporadycznie do przegrania jakiegos filmiku i wlasciwie tyle, więc nie wiem czy jest sens placic 150 zl wiecej za ten zewnętrzny model?

(tak szczerze to zastanawiałem sie nad nim dlatego ze polecał go VIZZARD bo te jego 7 000 komentarzy budzi szacunek i myślę że chłopina się zna na rzeczy, a poza tym mając zewnętrzniaka mógłbym go nosić do dziewczyny zeby jakiś filmik u niej obejrzeć tylko...teraz wpadłem na taki pomysł ze... jak bym kupił sobie tego 1655 a dziewczynie jakiś zwykły odtwarzacz dvd za 50 zł to jestem 100 zł do przodu jak myślicie co zrobic ??
No słuchaj!

Jak VIZZARD ci polecał ten napęd to go bierz

Model EW164B to zewnętrzny model nagrywarki 1640, która jest sprawdzona i bardzo dobra

Z BenQ 1655 ludzie zgłaszaja jakieś anomalie czasami, ale wiadomo - trudno wszystkim dogodzić

Jeżeli nie będziesz używał LightScribe i cenisz sobie jakość, szybkość, niezawodność i mobilność przy tym

To bierz ten zewnętrzny

Model zewnętrzny - to także więcej miejsca w kompie oraz niższe temperatury przy nagrywaniu

Przy tym ten design

No i rzecz najważniejsza:

Czy wiesz z jakim utęsknieniem będzie cię oczekiwać twoja dziewczyna?

Z niecierpliwością i podnieceniem będzie się wschłuchiwać w każdy szmer na klatce

Czy to aby nie ty ze swoim przenośnym odtwarzaczem

I wieczór filmowy we dwoje przy podgrzewaczach, pizzy i gorącym kubełku z McDonalds

A tak - to wiesz

Jak będzie miała swój odtwarzacz - to po co ma na ciebie czekać?

I cholera wi z kim te wieczory filmowe spędzać będzie?

Choć z drugiej strony Benek 1655 też nie jest zły

A horyzonty w życiu zawsze poszerzać trzeba...