Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.05.2006, 23:08   #36
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Jabba the Hutt
Zadziwiajace są pomysły zachodnich demokracji, które są już tak znudzone postępem, bogactwem,że szukają nowych "wrażeń". Pedofilia - wiadomo OHYDNE ZBOCZENIE i ZBRODNIA ! Eutanazja - a komu szkodzi struć w majestacie prawa staruszka, coby rodzince dupska nie truł ? I już mamy kolejne nadużycie. No i jeszcze terror gejostwa, które według ostatniego Dużego Formatu Wyborowej staje się dżezi i trendy i coraz trudniej dziewczynie znaleźć fajnego chłopaka nie homosia.... Ładne czasy, błeeeeee.
tak pedalstwo jest trendy a pedały i lesby mają prze***ane - tak to jest w GW i innych spokrewnionych mediach.

teraz znowu sprawa marszu w Warszawie - ja jestem mieszkańcem tego miasta i nie chcę marszy górników, pielęgniarek i innych mniejszości.

nie interesuje mnie kto się z kim wali, ale jakim jest człowiekiem a jak widzę, że najważniejsze dla takiego jest to, że jest pedałem to już go nie lubię tak samo jak jednego znajomego co opowiada cały czas co za k... przeleciał po pijaku.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.05.2006 o godz. 23:12
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post