Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2006, 00:31   #38
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
tak pedalstwo jest trendy a pedały i lesby mają prze***ane - tak to jest w GW i innych spokrewnionych mediach.

teraz znowu sprawa marszu w Warszawie - ja jestem mieszkańcem tego miasta i nie chcę marszy górników, pielęgniarek i innych mniejszości.

nie interesuje mnie kto się z kim wali, ale jakim jest człowiekiem a jak widzę, że najważniejsze dla takiego jest to, że jest pedałem to już go nie lubię tak samo jak jednego znajomego co opowiada cały czas co za k... przeleciał po pijaku.

I zmarnowalbys sobie tak latwo zycie przez jakiegos smiecia? A kto by sie zajal wtedy twoja corka, zona, reszta dzieci jesli masz? Podwojna tragedia (rzeczona sprawa i zabostwo sparwcy=brak ojca przez 25 lat)dla corki, dla ciebie i dla zony. Tu przychodzi mi na mysl kultowe se7en, tylko tam brad mogl sobie pozwolic na taki czyn bo nie mial juz sie kim opiekowac, w przeciwienstwie do ciebie. Jakbys zdecydowal sie nacos takiego to nie myslalbys o corce tylko o sobie, zeby zaspokoic swoje (nie wiem jak to nazwac) poczucie sparwiedliwosci (?). Corka raczej nie myslalaby o takiej karze, raczej chcialaby poczuc sie bezpiecznie, zapomniec o sprawie a nie widywac ojca prze kratki. Jezeli smierc to tylko przez sad, przynajmniej tak powinien powiedziec katolik, a u nas 90%. Wiem, latwo pisac, sam nie wiem co bym zrobil ale, powtarzam, tu tez trzeba myslec o rodzinie.

Jakos ciezko sie zrobilo, moze jakis zart na rozladowanie gestej atmosfery ?
- co rey widzial w swojej zonie?

sry ze dwa posty pod rzad
pzdr
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post