Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2006, 20:21   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez byczyn
Od poczatku kupuję płyty Esperanza. Nigdy jak dotąd nie miałem z nimi problemów. Ostatnia "partia" okazała się jakaś dziwna: maksymalna prędkość zapisu napisana na przodzie płyty to 56x Mój Nec 3540A nagrywa je z maksymalna prędkością 16x I tu moje pytanie: czy to jakieś trefne fłyty czy może zdałoby się wgrać nowy firmware do nagrywarki?
szkoda, że nie napisałeś aki firmware masz.
nowe oryginalne i nie tu (nieorginalnych nie chcą na gwarancji alw jak się da to się zmienia na takie w czasie padnięcia co się często nie trafia)

http://liggydee.cdfreaks.com/page/3540/

nowe płyty wymagają nowego firmware.

espwranzy mogą być gównem.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 01.06.2006 o godz. 20:27 Powód: sorry trawka przypadkiem wpadła :)
ed hunter jest offline