Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2006, 22:39   #91
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson

@all_twierdzacy,_ze_homo_ok

Zenek jest zoofilem, kocha swoja suke owczarka niemieckiego, chce byc akceptowany przez spoleczenstwo bo przeciez on ja KOCHA, nie robi nic zlego innym, wierna suka odwzajemnia jego uczucia pozwalajac Zenkowi na zaspokojenie swoich potrzeb. Zenek ma paru kolegow, oni tez maja swoje kozy, kurki, owieczki.

PRZECIEZ ONI JAK HOMOSEKSUALISCI, nie chca adoptowac dzieci, nie chca (przynajmniej tak nieraz twierdza) lizac sie z 'partnerem' na ulicy, oni chca tylko byc AKCEPTOWANI i SZANOWANI. Nikomu krzywdy nie robia, skoro to lubia i ich zwierzeta tez to lubia, to dlaczego im zabraniac manifestacji?

Ktos, kto akceptuje marsze homo (nie wspominajac juz o pedofilii), jest w moim przekonaniu albo nieodpowiedzialny, albo wisi mu przyszlosc tego kraju, albo jest tepy albo boi sie byc niemodny. Trendy byc 'tolerancyjnym'. Moze i tak, ale przeciez nie mozna tolerowac wszystkiego.
Czasem tych co nie sa 'tolerancyjni' pojmuje sie jako LPRowcow, moherowe berety, milosnikow Rydzyka, kaczorowcow, PiSowcow, zacofanych katoli, Mlodziez Wszechpolska, klerykalow, przestraszonych Polaczkow.

Ludzie, nie bojcie sie byc nietolerancyjni wobec glupoty, jestescie juz EUROPEJCZYKAMI (BTW zawsze nimi byliscie), starczy tej pogoni za wolnoscia, juz ja mamy, wykorzystajmy ja z glowa!
Tu sie nie zgodze. Nie wiesz co to zwierze mysli i nie wiesz czy mu sie to podoba. Tego zabrania prawo, czy slusznie (moze jednak psiakowi sie to poba) - mysle ze jednak tak. Drugi przyklad - niedawna sprawa kanibala, chyba z niemiec, niby przeciez objadek zgodzil sie na smierc, ale prawo zabrania zabijania ludzi. (troche z innej bajki
Mamy takie prawo a nie inne, homo jest dozwolone, zoo i pedo nie. Respektujmy na pierwszym miejscu prawo.

Powiedz mi o jakie bycie modnym chodzi? Czy ja sie obnosze ze jestem tolerancyjny (np poprzez nick, avatar, podpis, cokolwiek)? Co mi to da ? Nie wiem skad ludzie takie argumenty biora, napewno sie znajdzie pare osob ktore sie z tym obnosza dla szpanu ale to sa jakies odseki. Normalny czlowiek ma swoje granice tolerancji i nie pozwoli zeby przesunac granice rzeczy tolerowanych ponizej pewnej lini krytycznej. Jak juz wspominalem nie raz nie toleruje wszystkiego, i czuje sie troche urazony twoja ocena takich ludzi jak ja. Kto ma inne zdanie niz ty jest .... (moge se wybrac jedno z okreslen ktore podales).

Ja jednak bede tolerancyjny dla zachowan zgodnych z prawem, bo ta cala fobia jest dla mnie smieszna. I smiesza mnie glosy ze najpierw sie pozwoli jednym to potem trzeba bedzie i drugim. Bo roznica jest taka ze jedno jest dozwolone a drugie nie. Wierze ze zawsze wygra rozsadek i nawet jak kilku oszolomow bedzie glosic to co glosi to nie znajda duzego poklasku. Zeby zobaczyc do czego prowadzi nietolerancja mozna podac przyklad hitlera, jeden chory zlowiek z mania przesladowcza prawie zniszczyl europe. Ale nie trzeba az tak daleko siegac, wystarczy spojrzec na wiele radykalnych srodowisk, wniosek plynie jeden, nietolerancja rodzi agresje. Dlatego boje sie byc nietolerancyjny. Oczywiscie moja tolerancja dotyczy, i tu znowu podkreslam, zachowan zgodnych z prawem i moim sumieniem. Komus sumienie nie pozwala lubi homo-spoko, tylko badzcie tolerancyjni, nikt was nie zmusza byscie ich kochali.
Elton John
Freedy Mercury
George Michel
Ludzie tacy jak my.

PEACE !!!!!!!!!! and tolerancja not agresja i nienawisc

Edit:
MQs - chcialbym umiec tak przelewac mysli na papier (nie liczac matury, nigdy nie bylem polonista)
Widocznie mam od tego innych.

Ostatnio zmieniany przez Sunna : 01.06.2006 o godz. 22:42
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online