Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2006, 00:11   #6
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
No to udanego zakupu i czekamy na fotki
Troche trwało zaniem sobie nazbierałem na wymarzony sprzęt, ale sami wiecie, zawsze są inne ważniejsze wydatki......... Dziś mam już komplet brakuje mi jeszcze okrągłych taśm HDD i FDD. Ale to już szczegół. Poniżej przedstawiam moją obudowę. Musiałem niestety wywalic ją obok biurka bo w "dziurę" nie włazi i do tego nic tylko przemeblować pokój muszę by był "efekt"
P.S. Panele napedów optycznych i FDD były malowane srebrnym sprayem, bo wariacją byłaby wymaina "takiego zestawu" na nowy.

Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-img_2936.jpg   -img_2937.jpg   -img_2938.jpg