Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2006, 02:04   #93
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
nie wiem co zwierze ma na mysli. Nie wiem rowniez co ma na mysli smycz psa czy tez klatka papugi. Zwierzeta bowiem jak i rzeczy martwe - mysli nie maja. Chyba sie troche zbyt mocno wczuwasz w role obroncy - zwierzeta nie maja mysli. Zabronione jest znecanie sie nad zwierzetami, ale nijak nie dojdziesz czy Pimpek woli zielone czy rozowe cieple wdzianko na zime albo czy owieczce jest lepiej z Zenkiem czy baranem. (Ja zakladam, ze lepiej z baranem )
Nie toleruje rowniez znecania sie nad zwierzetami, ale nie sadze, choc sie ta tematyka srednio interesuje, zeby stosunkowanie sie przynajmniej ze ssakami, bylo znecaniem sie nad nimi..
Nie no sorry, ale tu piszesz bzdury..

Zwierzę nie myśli w sposób taki, jak robi to człowiek, nie zmienia to jednak faktu, że posiada myśli, odczucia, preferencje, wrażliwość na określone bodźce i wiele innych cech. Z twojego rozumowania wynika, że dla zwierzęcia jest wszystko jedno, czy jego właściciel będzie próbował je gwałcić.. Ciekawe rozumowanie..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post