Dyskusja: AM-2 czy s-939
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2006, 09:57   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Od długiego czasu posiadam dysk S-ATA Seagate i ani raz nie miałem problemu z instalacją systemu na nim, a tym bardziej nie zdarzyło się "zgubienie" systemu.
Kiedyś należało jedynie w trakcie instalacji Windowsów dorzucić sterowniki S-ATA, a od czasu SP2 nawet tego nie trzeba robić. Dobrze jest tylko po zainstalowaniu Windowsów zainstalować najnowszą paczkę sterowników do płyty, które zawierają również sterowniki S-ATA.
Uważam, że narzekanie ludzi na te dyski wynika z ich niewiedzy.
Sorry, że się wtrącę w temat, ale akurat wczoraj przyszedł do mnie znajomy z prośbą, że nie może zainstalować dysku Sata. Ma sterowniki na płycie, ale nie może ich wgrać podczas instalacji Windowsa. Prosił mnie, żebym mu je przegrał na dyskietkę..

Nigdy nie miałem dysku Sata i nie interesowałem się tym, jak to się robi, a naprawdę nie mam teraz czasu, żeby szukać informacji na ten temat. Mógłbyś mi w dwóch słowach napisać, co powinienem mu zrobić - ewentualnie co on powinien zrobić podczas instalacji z tą płytą ze sterownikami, lub jakie sterowniki z niej powinienem mu przegrać na dyskietkę.

Z góry dzięki

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post