Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.06.2006, 10:58   #12
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A do środka się tego sprayu przy okazji nie dostanie? W końcu napędy tak szczelne znowu nie są..

Co do obudowy - trochę mnie chłodzenie niepokoi, bo tak wciśnięta między ścianę, a biurko. Ale.. jeśli działa i ci się podoba to ok
Absolutnie nie podoba mi sie... dlatego jak pisałem wyżej musze małe przemeblowanie zrobić a w przypadku żonkosia łątwe to nie jest i musze najpierw moją zonkę jakość ZMOTYWOWAĆ
PS Co do farby naprawdę robiłem to precyzyjnie i z duzej odległości, wewnatrz tacek nie ma nawet drobnego pyłku.